Een dga hypotheek afsluiten tegen gunstige voorwaarden

Een dga hypotheek sluit je af voor de aankoop van een woning of een bedrijfspand als je directeur grootaandeelhouder bent van een BV. Als directeurFinaforte onttrek je priv├ę gelden aan je bedrijf om van te leven. Het hangt dus rechtstreeks af van je omzet hoeveel je te besteden hebt. Daarbij moet je er rekening mee houden dat je ook salaris moet betalen aan medewerkers die je in dienst hebt. Daarnaast moet je ook rekening houden met overige bedrijfskosten die je verplicht bent te betalen.

Een voordelige hypotheek vinden als dga

Als dga wil je natuurlijk een hypotheek afsluiten die zo voordelig mogelijk is. Er zijn grote verschillen in de voorwaarden en rentepercentages. Je kunt een hypotheek afsluiten voor de aankoop van een bedrijfspand of voor een grondige renovatie. Maar ook als je als dga een hypotheek nodig hebt voor de aankoop van een huis wil je uiteraard een lening onder zo gunstig mogelijke voorwaarden. Hoeveel je kunt besteden aan een hypotheek kun je eenvoudig online berekenen. Bij Fina Forte vind je op de website een rekentool waarmee je een globale berekening kunt maken. Rechten kun je hier niet aan verbinden, maar het geeft wel een indicatie van wat er mogelijk is.

De beste hypotheek voor een dga afsluiten

Op zoek naar de beste dga hypotheek kom je al snel uit bij Fina Forte. Hier vind je specialisten die precies weten wat er komt kijken bij het afsluiten van een hypotheek als dga. Als zelfstandige kun je prima een huis of bedrijfspand kopen, als je kunt aantonen dat je met je bedrijf genoeg verdient en dat er continuïteit zit in je inkomsten. Wil jij ook profiteren van de scherpste rentetarieven en de beste voorwaarden voor een dga hypotheek? Bezoek dan nu de website van Fina Forte en bereken eenvoudig en snel online het maximale hypotheekbedrag dat u als DGA kunt lenen.